
ناگفته های تکان دهنده پدری که در چند ماه گذشته با انتشار کلیپی در به در دنبال دختر گمشده اش می گشت
پدر ضجه می زند، ناله می کند، بغض می کند، اشک می ریزد! در کلیپی که ماه ها دست به دست در فضای مجازی میان مردم می چرخد.
خبرنیوز در گزارشی به قلم زهرا عواطفی نژاد نوشت:پدر ضجه می زند، ناله می کند، بغض می کند، اشک می ریزد! در کلیپی که ماه ها دست به دست در فضای مجازی میان مردم می چرخد.
در ابتدای این کلیپ که معمای آن بعد از 472 روز گشوده شد این گونه شورع می کند: «من پدری نیستم که بخواهم سر دخترم را با داس جدا کنم، شیما فوق العاده عزیز بود. شیما فوق العاده باهوش بود فقط یک اشتباه کرد، فقط زود اعتماد کرد. عزیزان هموطن تو را به جان آقا امام زمان (عج) در صورت امکان این کلیپ را پخش کنید. تو را به امام زمان (عج) این کلیپ را پخش کنید شاید به دست آقای رئیسی برسه».
حالا پس از گذشت ماه ها از ماجرای گم شدن این دختر 15 ساله ابعاد تکان دهنده ای از اسارت و قتل این دختر برملا شد.
در پی اعترافات فجیع این قاتل سنگدل، «خبرنیوز» پای درد دل های پدر مقتول نشست و زوایای دیگری از این پرونده را بازگشایی کرد. احمد صباگردی مقدم پدر این دختر در حالی که از ماجرای قتل دخترش به شدت شوکه است، این گونه شروع کرد: «شیما متولد پنجم بهم ماه 1383 و تنها فرزندمان بود. او دختر بسیار باهوش و فوق العاده بود. من و مادرش برای شیما هیچ چیز کم نگذاشته بودیم. او در کلاس های موسیقی شرکت می کرد، ورزش می رفت و زبانش عالی بود اما نمی دانم که چرا سرنوشت برایش این گونه رقم خورد. در تاریخ 26 مرداد ماه سال 98 بود که حوالی ساعت یک نیمه شب در حالی که شیما خوش و خرم به اتاقش رفت من و مادرش خوابیدیم اما دو ساعت بعد با صدای داد و بی داد مادر شیما از خواب بیدار شدم و متوجه شدم که شیما خانه را ترک کرده است».
وی ادامه داد: «همسرم در حالی که به شدت گریه می کرد می گفت از شیما خبری نیست. تمام خانه را زیر و رو کردیم اما از شیما خبری نبود. من که به شدت شوکه شده بودم برای پیدا کردن شیما از خانه بیرون رفتم اما هر چقدر گشتم او را پیدا نکردم. دو ساعت و 50 دقیقه بعد از این که شیما خانه را ترک کرده بود با مادرش تماس گرفته و گفته بود با یک پسر به نام آرش گرامی فرار کرده. مادرش از او خواسته بود به خانه بازگردد و اطمینان داده بود که من ناراحت نمی شوم اما شیما به صحبت های مادرش توجه نکرده بود».
پدر شیما می گوید: «بعد از آن زمان بود که من موضوع را به پلیس گزارش دادم اما از شیما هیچ خبری نشد تا این که پس از چند ماه و با انجام تحقیقات گسترده ماموران توانستند ردی از آرش که دخترم را اغفال کرده بود به دست آورند اما بی فایده بود. پس از بررسی ها شماره ای که شیما با آن تماس گرفته بود با گوشی حوالی ترمینال بیهقی پیدا شد. با چک کردن دوربین های مداربسته مشخص شد دخترم ساعت 2 بامداد روی یکی از نیمکت های پایانه و مقابل رستوران شبانه روزی نشسته بود و حتی دوربین رستوران تصویر دخترم را ضبط کرده است. در فیلم دوربین مدار بسته دیده می شود شیما در حال گریه کردن بوده که پیرمردی کنار او نشسته و پس از 30 دقیقه صحبت با او، شیما را سوار خودرویش کرد و دیگر مشخص نبود چه بلایی سر دخترم آمد».
وی می گوید: «ماه ها از جریان گم شدن دخترم می گذشت و هیچ خبری از او نبود تا این که پس از گذشت مدتی به یک راننده تاکسی (همین بهلول) رسیدم که آخرین بار شیما سوار خودروی او شده بود. با توجه به سرنخ های موجود پلیس بهلول را به آگاهی سید خندان احضار کرد و پس از یک بازجویی او آزاد شد!. بهلول به ماموران پلیس گفته بود که شیما را در چهار راه نظام آباد پیاده کرده است اما این طور نبود، همان لحظه که بهلول در پلیس آگاهی این دروغ ها را سر هم می کرد، شیما در خانه این شیطان زندانی بود. افسر پرونده پس از بازجویی از بهلول او را رها کرد و خطاب به من گفت که فکر نمی کنم این فرد دخالتی در این پرونده داشته باشد. می گفتند او مسن است بعید است این کارها را انجام دهد».
پدر دختر 15 ساله ادامه می دهد: «با پیگیری های بسیار پرونده به آگاهی رفت و به دلیل این که آخرین بار دخترم سوار خودرو بهلول بود بار دیگر وی بازداشت شد و این بار کارآگاهان با ترفندهای تخصصی بهلول را به حرف آوردند و او مجبور شد اعتراف کند. بهلول تایید کرد شیما به مدت 45 روز در خانه اش زندانی بوده و شیما را به شیشه آلوده کرده است او حتی گفت روزی که اولین بار به آگاهی سید خندان احضار شده شیما در خانه اش زندانی بود اما در تمامی مراحل تحقیقات مدعی شد که از سرنوشت وی اطلاعی ندارد چون پس از مدتی خانه او را ترک کرده است».
وی می گوید: «اما بالاخره پس از ماه ها و با پیگیری های گسترده رئیس پلیس آگاهی تهران و مقام قضائی بالاخره بهلول به قتل دخترم اعتراف کرد و ابتدا مدعی شد که دخترم را خفه کرده و در استان دیگری دفن کرده است اما در ادامه تحقیقات مدعی شد که شیما را کشته و زیر درخت انگور خانه صاحبحانه که یک پیرزن است دفن کرده است. روز شنبه پس از اطلاع ماموران به محل دفن جسد رفتند و من هم خودم را آن جا رساندم. بهلول به سمت باغچه ای که دخترم را دفن کرده بود رفت و در حالی که فقط تکه هایی از استخوانش باقی مانده بود جسد را بیرون آوردند».
وی می افزاید: «شیما با لباس های خودش دفن شده بود حتی شال صورتی اش که با آن خفه شده بود نیز دور استخوان های گردنش بود. با دیدن استخوان های او به شدت شوکه شدم هنوز امید داشتیم که شاید شیما را زنده پیدا کنیم اما این گونه نشد. از روزی که استخوان های او کشف شده همسرم مدام گریه می کند و می خواهد جسد را ببیند مگر جسدی باقی مانده است. نمی دانم او چطور می خواهد دخترش را ببیند».
پدر دختر 15 ساله در پاسخ به سئوال «خبرنیوز» پیرامون این که چه شد که شیما خانه را ترک کرد؟ می گوید: «مدتی قبل برای خرید یک دستبند بدل از خانه بیرون رفته بود و آن جا با شخصی آشنا شده بود و آن شخص که آرش است شماره اش را به بهانه این که دستبند جعبه ندارد به او داده بود و خواسته بود تماس بگیرد تا روزی که جعبه آماده شد برای گرفتن جعبه برود. در این میان آن پسر دخترم را گول زد. شیما فریب اعتمادش را خورد. من و همسرم برای شیما هیچ چیز کم نگذاشتیم. همسرم سالیان سال است که با بیماری سرطان دست و پنجه نرم می کرد و از زمان گم شدن شیما دوباره بیماری سراغش آمده است».
او می افزاید: «قبل از این ماجرا دخترم دو مرتبه از خانه رفته بود اما باز برگشت، نخستین بار دوم مرداد ماه سال 98 رقم خورد. آن روز توانستیم شیما را در خانه یکی از دوستانش پیدا کنیم و پس از یک ساعت به خانه برگردانیم. دوستی که شیما در خانه اش پناه گرفته بود از سوی پدر اعدامی و از سوی مادر توزیع کننده شیشه است. دو هفته بعد 15 مرداد ماه شیما برای بار دوم از خانه رفت، شیما را در پارک پیدا کردیم. تصمیم گرفتم خیلی مراقب شیما باشم و با مشاوره قصد حل کردن مشکلش را داشتم حتی گوشی تلفن او را گرفتیم تا با کسی ارتباط نداشته باشد».
وی در رابطه با اعترافات بهلول می گوید: «متهم می گوید که نزدیک به 15 روز دخترم در اسارت او بوده است حتی گفته که چندین بار شیما قصد فرار داشته و او دخترم را شکنجه داده است. زمان هایی که بهلول از خانه خارج می شده دست و پای او را بسته و در را قفل می کرده است حتی یک روز قصد داشته پیامکی از گوشی بهلول بدهد که او متوجه شده است».
این پدر داغدار در پاسخ به این سئوال که آیا شیما گوشی تلفن نداشته است؟ می افزاید: «نه مدتی قبل گوشی او را گرفتیم اما بعد از این جریان گویا آرش یک گوشی به او داد که همان گوشی است که در مقابل ترمینال بیهقی انداخت. شیما در رفاه کامل بود نمی دانم چرا از خانه فرار کرد».
وی می گوید: «در حال حاضر فقط خواستار مجازات و قصاص بهلول این مرد شیطان صفت هستیم. دلم می خواهد هر چه سریع تر او قصاص شود که شاید من و مادر شیما تا حدودی خیالمان راحت شود».
پدر شیما در پایان از پلیس آگاهی تهران و همچنین دستگاه قضائی تشکر کرد.




- منبع :
اخبار مرتبط
برنامه مجلس برای اعتراض مشمولان حمایتهای معیشتی/سازوکارهای شناسایی مشمولان تغییر میکند
5 بهمن 1399
شفافیت بودجه در مجلس موجب اعتراض دولت شد/ دادن بودجه عمرانی به دستگاههای سیاسی را نمی پذیریم
4 بهمن 1399
آخرین قیمت ارزهای دیجیتال+جدول
2 بهمن 1399
بازار خودرو سواری در اتحادیه اروپا 24 درصد کوچک تر شد
1 بهمن 1399
یا اجرای چراغ خاموش توافق پاریس دلیل قطعی برق بود؟
1 بهمن 1399
مشخص نیست هدف از تشکیل شورای حل اختلاف چیست / شوراهای حل اختلاف کار حکمیت را انجام میدادند، کار قضایی نمیکردند
1 بهمن 1399
برف و باران در جادههای 7 استان
1 بهمن 1399
انصار الله: ایران از تحریمهای آمریکا برای ارتقای توانمندی بومی خود بهره برد
1 بهمن 1399
ادعای رسانههای صهیونیستی درباره پیام تلآویو به حماس در خصوص موشکهای غزه
1 بهمن 1399
رسیدگی به پروندهها در شوراهای حل اختلاف تابع قوانین آیین دادرسی مدنی و کیفری خواهد بود
30 دی 1399
را قیمت های میوه پایین نمی آید؟
30 دی 1399
راه اندازی کارخانه ساخت موتورهای پیشرفته خودرو 3 و 4 سیلندر کم مصرف با قدرت 155 اسب بخار
30 دی 1399
استخدام 27 دی ماه 1399
27 دی 1399
امامی راد: قطعی برق و خاموشیهای طولانی موجب نارضایتی مردم شده است
24 دی 1399
تذکر مجمع نمایندگان استان مرکزی به وزیر نیرو | خاموشیهای متعدد برق مشکلاتی برای تولیدکنندگان ایجاد کرده است
24 دی 1399
نیروهای گارد ملی برای مراسم تحلیف بایدن مسلح خواهند بود
24 دی 1399
نقدعلی: باید فیلترهای گزینشی شورای شهر را تقویت کرده و نظارت را گسترده کنیم
24 دی 1399
استخدام 24 دی ماه 1399
24 دی 1399
یشرفت 37 درصدی حصارکشی مرز ایران و پاکستان
23 دی 1399
تعیین اولویتهای 4 ساله کمیسیونهای تخصصی مجلس در نشست هیأت رئیسه
22 دی 1399