
آیا قهر زن و شوهری ، نمک زندگی است؟
برخی از افراد بر این باور هستند که اگر قهر و آشتی کردن با شکستن حرمتها همراه نباشد و ارتباط زوجین حفظ شود، نمک هر زندگیای است و در این میان، نباید رشته آن را اینقدر کشید که موضوعات ساده، پیچیده و جدی شوند.
باشگاه خبرنگاران نوشت:برخی از افراد بر این باور هستند که اگر قهر و آشتی کردن با شکستن حرمتها همراه نباشد و ارتباط زوجین حفظ شود، نمک هر زندگیای است و در این میان، نباید رشته آن را اینقدر کشید که موضوعات ساده، پیچیده و جدی شوند.
همیشه این طور نیست که یک زوج ایده آل روی یک خط صاف پر از لبخند زندگی کنند چرا که زندگی مشترک همیشه با موانع و اختلاف نظرهایی همراه است و همین موضوعها است که باعث دلخوری و رنجش خاطر از یکدیگر میشود، امّا نکته مهم این است که زوج ایده آل و خوشبخت همیشه هوشمندانه از عهده غلبه بر چنین اختلاف نظرها و مشکلاتی بر میآیند و به جای دلخوریهای بی مورد از این بحثها و اختلاف نظرها درس میگیرند.
راحیل شمسایی روانشناس بالینی در رابطه با موضوع قهر کردن زوجین در زندگی مشترک اظهار کرد: هر زمانی که زوجین خواستند با یکدیگر قهر کنند باید به برخی از نکات مهم اهتمام ویژهای داشته باشند و باید قوانین قهر کردن را رعایت کنند که یکی از این موارد این است که زوجین حق ندارند به خانواده یکدیگر توهین کنند چرا که این، مسئله زناشویی است و هیچ گونه ارتباطی با خانوادههای دو طرف ندارد و از طرفی، آنها نباید مسائل و مشکلات قدیمی را دوباره مطرح کنند چرا که گذشتهها گذشته است و این کار باعث یادآوری خاطرات تلخ میشود. بنابراین، زوجین باید توجه کنند که وقتی مشکلات و دعوایی دارند صرفا در خصوص همان موضوع صحبت کنند و به برطرف شدن آن بپرداز
وی بیان کرد: اغلب اتفاق میافتد که زن و شوهر پس از دعوا کردن با یکدیگر، از غذا پختن و خوردن ممانعت میکنند، امّا آنها باید حتما توجه کنند که در چنین شرایطی، تمام اعضای خانواده باید به صورت عادی برای انجام این کار حاضر شوند و علاوه بر این، فراموش نکنند که اختلاف نظرها هیچ گونه ارتباطی با سلام و خداحافظی ندارد و حتما باید این کار را نیز در دستور کار خود قرار دهند.
این روانشناس بالینی تصریح کرد: زن و شوهر نباید اشتباه طرف مقابل خود را تعمیم دهند و باید از عبارت هایی، چون " تو همیشه این طور هستی. " بپرهیزند، چون این کار به دامن زدن دعوا کمک میکند و هر دو طرف باید به یکدیگر فرصت دهند که هر یک از آن ها حداقل پنج دقیقه در خصوص دیدگاهشان صحبت کرده و حرف دل خود را بیان کنند و فرد مقابل هم به همین نسبت، برای پاسخگویی زمان دارد که در فضایی کاملا آرام و بدون تنش به تبادل عقاید و دیدگاه خود بپردازند.
شمسایی گفت: زوجین و تمامی افراد باید یاد بگیرند که آن چه انتخاب و مورد نظر آن هاست لزوما مورد انتخاب و علاقه دیگران نیست که اگر به این موضوع توجه شود دنیای شاد و خوشایندتری شکل میگیرد.
وی افزود: تئوری انتخاب به من میآموزد که دنیای مطلوب من، اساس و شالوده زندگی من است و نه اساس و شالوده زندگی دیگران!
- منبع :
اخبار مرتبط
وزیر بهداشت: تستهای کرونا به روزی ۱۰۰ هزار نمونه افزایش پیدا میکند
20 آبان 1399
منع عبور و مرور در ۵ کلانشهر با موافقت روحانی
23 مهر 1399
جهش کرونا ممکن است اثرات مهلکی داشته باشد/ امتحان واکسن کرونای ایرانی روی مدلهای انسانی از دو هفته آینده
23 مهر 1399
مبارزه با کرونا فقط با خواهش امکان پذیر نیست
20 مهر 1399
باقری: حقوق بشر اسلامی تنها ضامن واقعی حفظ حقوق انسان است
26 مرداد 1399
رفاقت یا عدالت؟
24 خرداد 1399
مالکیت معادن در ایران چگونه است؟
20 اردیبهشت 1399
قاضی قهرمانی: میزان حقوق و مزایای قضات یکی از عوامل فساد قضایی است
17 اردیبهشت 1399
استانداری تهران: ادارات و بانکها از فردا دایر هستند
4 فروردین 1399
جان باختن تعدادی از تشییع کنندگان در کرمان به دلیل ازدحام جمعیت/ مراسم خاکسپاری به تعویق افتاد
17 دی 1398
چشم انداز روابط خارجی جمهوری اسلامی ایران در گام پنجم کاهش تعهدات هسته ای
17 دی 1398
اعدام یا زندان، چه مجازاتی در انتظار روح الله زم است؟
23 مهر 1398
مافیای دارو و سکوت ۳۰ ساله
19 مرداد 1398
ارز دارو کجا رفته؟
12 مرداد 1398آیا قتل «میترا استاد» عمدی بود یا غیر عمدی؟
26 تیر 1398
در اوین چه میگذرد
16 تیر 1398
بوق بوق بوق چراغ سبز شد دوباره و هراسم همیشه از مرگی فجیع است
28 خرداد 1398
مستندی از زندگی آیت الله دکتر سید مصطفی محقق داماد
27 خرداد 1398
شلیک 5 تیر برای قتل عمد، بسیار عجیب است!
8 خرداد 1398
الزامات قانونی رسیدگی در دادگاهها با نگاهی به دادگاه هادی رضوی
7 خرداد 1398