
قیمتگذاری کاذب خودروها در تعطیلات اجباری کرونایی
مراکز فروش خودرو به علت محدودیتهای کرونایی، تعطیل شدهاند، اما قیمتگذاری از طریق سایتهای اینترنتی ادامه دارد، به طوری که دیروز قیمت انواع خودروی داخلی در مقایسه با هفته گذشته بین ۲ تا چهار میلیون تومان افزایش یافت، البته به گفته کارشناسان این قیمتها کاذب و غیرواقعی است.
ایرنا نوشت:بررسی سایتهای ارائه دهنده قیمت خودرو از جمله دیوار، باما و غیره نشان میدهد، قیمتهای سلیقهای و مختلفی برای انواع خودرو اعلام شده است، بهطوری که پژو ۲۰۶ تیپ ۲ روز گذشته با قیمتهای بین ۲۱۰ تا ۲۱۸ میلیون تومان از سوی آگهیدهندگان قیمت خورده بود.
به گفته کارشناسان، وقتی از سوی دستگاههای متولی نظارتی بر آگهیدهندگان وجود نداشته باشد، با قیمتگذاری سلیقهای و غیر واقعی در فضای مجازی مواجه میشویم.
کارشناسان در عین حال معتقدند: صحبتهای هفته گذشته "رضا شیوا" رییس شورای رقابت، اثر روانی اندکی بر بازار گذاشت و قیمتها تا چند میلیون تومان در انواع خودرو بالا رفت، اما حقیقت این بود که مراجعهکنندهای وجود نداشت و در عمل خرید و فروشی انجام نمیشد.
برپایه این گزارش، روز گذشته نیز شاهد بودیم رییس شورای رقابت سخنان هفته گذشته خود را پس گرفت و اعلام کرد که خودرو در ۶ ماهه نخست سال گران نمیشود. باید منتظر اثر روانی این صحبتها در روزهای آینده باشیم.
کارشناسان و فعالان بازار معتقدند: اینگونه صحبتها گرچه از لحاظ روانی در کوتاهمدت روی بازار اثرگذار است، اما در دراز مدت اثری ندارد و در واقع، نوسان نرخ ارز و نحوه عرضه خودروسازان، تعیینکننده قیمت است.
بررسیها حاکی است بهطور مثال خودروی سمند ال.ایکس که با ۲۰۰ میلیون تومان به استقبال تعطیلات نوروزی رفت، اوایل سال به ۱۸۸ میلیون تومان کاهش یافت و آخر هفته گذشته متاثر از صحبتهای رئیس شورای رقابت تا ۱۹۴ میلیون تومان هم قیمت خورد.
همچنین پژو ۲۰۶ تیپ ۲ که سال جدید را با ۲۰۲ میلیون تومان شروع کرده بود، آخر هفته گذشته به ۲۰۵ میلیون تومان رسید.
همچنین در خودروی کوییک اتوماتیک شاهد بودیم گرچه این خودرو با قیمت کارخانهای ۲۳۲ میلیون تومان در پاسخ به مشتریانی که در طرح تبدیل ساندرو شرکت کرده بودند ارائه شد، اما با افزایش عرضه آن در روزهای پایانی سال 99 به مبلغ ۳۲ میلیون تومان زیر قیمت کارخانهای در بازار خرید و فروش میشد.
به اعتقاد کارشناسان، وقتی عرضه به اندازه کافی باشد، نه قیمتهای کارخانهای بلکه این بازار است که تعیینکننده قیمتها خواهد بود.
به نظر میرسد این روزها با قیمت کاذب و سلیقهای در فضای مجازی مواجه باشیم و این مشتریان هستند که با چانهزنی میتوانند با قیمتهای مناسبتری خودروها را در اختیار بگیرند.
با این حال کارشناسان هشدار میدهند: مشتریان آگاه باشند که این قیمتها واقعی نیست و با توجه به تعطیلی مراکز شمارهگذاری در این ایام باید مراقب خریدهای خود باشند و از کانالهای مطمئن خرید کنند تا متضرر نشوند.
- منبع :
اخبار مرتبط
وام کرونایی مستاجران/ با وام نمی دهیم فرقی ندارد
12 آبان 1399
خبرگزاری آموزش و پرورش از شکایت دادستانی تبرئه شد
2 شهریور 1399
به سختی میتوان گفت دولت در قبال ابتلای داوطلبان به کرونا، مسئولیت کیفری دارد/ تعویق کنکور برای دانشجویان و دانشگاه تبعات دارد
13 مرداد 1399
جریمه یک انجمن صنفی به اتهام فروش اجباری خدمات به اعضاء
8 مرداد 1399
نشست علمی با موضوع« تحلیل قانون بیمه اجباری خسارات وارده شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه »
4 بهمن 1398
نشست علمی با موضوع« تحلیل قانون بیمه اجباری خسارات وارده شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه »
3 بهمن 1398
دادخواست بطلان نکاح اجباری
7 دی 1398
مامور 93 ساله آلمان نازی در دادگاه محاکمه میشود
28 مهر 1398
خودروهای لوکس قاچاق در انبار اموال تملیکی خاک میخورند
16 مرداد 1398
ارابههای مرگ چگونه با قیمتهای غیرواقعی فروخته میشوند؟
9 مرداد 1398
دادگاه انگلیسی با سقط جنین اجباری مخالفت کرد
5 تیر 1398
درمان اجباری متجاوزان جنسی خواهان عفو مشروط در آمریکا
21 خرداد 1398
فرمول غیر منصفانه بیمه مرکزی در پرداخت خسارت به خودروهای گران قیمت ابطال شد
21 خرداد 1398
بازگشت به خانه اول لغو مصوبه ستاد تنظیم بازار
5 خرداد 1398
ماشین را که تحویل نمیدهند هیچ، کتک هم میزنند!
15 اسفند 1397
فروش اجباری گوشت و مرغ، بازی جدید دولتیها با مردم
24 بهمن 1397
خودرو رانندگان مست 2 ماه توقیف میشود
1 بهمن 1397
تعزیرات ادعای فروش شبانه بنزین و گازوئیل به خودروهای افغانستانی را تکذیب کرد
15 آبان 1397
معاون حقوقی قوه قضاییه: تیم جدیدی در حال بررسی لایحه تامین امنیت زنان است
29 مهر 1397
توقیف خودروهای لوکس تکلیف قانونی یا مانور تبلیغاتی
27 شهریور 1397